LabExpo 2023

Запрошуємо Вас відвідати 4-ту Міжнародну виставку лабораторного обладнання, матеріалів та інноваційних технологій – LABEXPO, яка відбудеться з 4 по 6 жовтня 2023 року за адресою: м. Київ, проспект Броварський, 15, станція метро “Лівобережна”, вхід 1А.

Номер нашого стенду: C-14

Для відвідування виставки, будь ласка, пройдіть онлайн реєстрацію за цим посиланням: https://publichealth.com.ua/labexpo/ticket-lab

Увага! Для безкоштовного відвідування використовуйте промокод від нашої компанії: BIONIXL

Детальну інформацію про виставку LABEXPO можна знайти: https://publichealth.com.ua/labexpo

Також перегляньте програму виставки за цим посиланням https://publichealth.com.ua/labexpo#projects. Оберіть заходи, які вас цікавлять, та додайте їх до свого календаря для відвідування виставки.

LABEXPO відбудеться одночасно з медичною виставкою Public Health, що створить спільну платформу для обміну досвідом і розвитку нових проектів серед фахівців медицини.

Скористайтесь можливістю отримати інноваційні знання у сфері лабораторних технологій та практик, знайти надійних партнерів та спільно розвивати і вдосконалювати лабораторну діагностику в галузі охороні здоров’я.

Чекаємо на зустріч  з вами на найважливішій медичній події року – LABEXPO та PUBLIC HEALTH 2023, яка відбудеться з 4 по 6 жовтня в Києві!

З повагою,  ТОВ “БІОНІКС ЛАБ”

Share this Post

Leave a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*